INTERNATIONAL
ไทย English Deutsch Nederlands
   
Over ThaiLanna Home.


In 1959
begon een vakbekwame jonge timmerman, Pae Kaewcha, zijn eigen bedrijf in Phrae, een kleine provincie in Noord-Thailand. Hij kocht oude teak-houten boerderijen en huizen op, ontmantelde ze en schaafde het teak-hout. Daarmee bouwde hij nieuwe huizen zoals zijn vader hem dat geleerd had. 
Zijn bedrijf groeide snel en andere familieleden gingen met hem samenwerken. 
In 2004 nam zijn dochter Jittrawan zijn bedrijf over en richtte ThaiLanna Home Co, Ltd. op.
In datzelfde jaar ontwierp ze de ThaiLannaHome.com website. Dochter Natsukhon assisteerde haar moeder en vormt nu samen met haar het management. Het verkoop-kantoor is in Chiang Mai, de productie nog steeds als voorheen in Phrae. Het was mevrouw Jittrawan die besloot om modern comfort toe te voegen aan de huizen. Voor zover wij weten levert alleen ThaiLanna Home complete traditionele Thaise teakhouten huizen in Thailand, met inbegrip van elektrische installatie met verborgen kabels, sanitair, fundering enz. 

Wij zijn een klein familiebedrijf met persoonlijke benadering en meer dan 60 jaar ervaring in het ontwerpen en de bouw van traditionele Thaise huizen. Wij zijn gevestigd in het noorden van Thailand, de bakermat van teakhout. Wij bouwen onze huizen in heel Thailand en daarbuiten. 

Alle key-posities worden bezet door dezelfde familie, met inbegrip van de architect en de webmaster. 

Elk huis wordt gebouwd door een chef-timmerman samen met zijn vrouw. Met andere timmerlieden vormen zij een groep van 8 tot 10 geschoolde ambachtslieden die uw huis maken vanaf het eerste begin tot aan de voltooing.

In onze goed geoutilleerde productie-faciliteit bouwen we de huizen op dezelfde manier als honderden jaren geleden. Doodat we een modern machinepark hebben zijn de details van de huizen nauwkeuriger dan die van de jaren geleden gebouwde huizen. 

Onze missie is om de bijna vergeten vaardigheid te behouden om deze stijlvolle-huizen te bouwen waaraan we modern comfort toevoegen zonder compromissen aan de traditionele Thaise architectuur. 

ThailannaHome Co, Ltd is een in Thailand geregistreerd bedrijf.

© 2004-2021 ThaiLanna Home Co., Ltd. Chiang Mai - Phrae, Thailand. All rights reserved. Last update October 3, 2021 .